dilluns, 8 de setembre del 2008

WELCOME TO PULPÍ !!

Aquest cap de setmana em estat a Pulpí, per fer la nostra primera competició de nivell extraestatal, la COPA D'EUROPA DE TRIATLÓ JÚNIOR, una competició oberta a tots els júniors d'Espanya.

Amb molt nivell en totes les proves que s'hi van celebrar i un ambient molt agradable ens vam llençar a l'aigua, on ja vam veure el que ens esperava.
Pau va sofrir tot el que no va entrenar pel treball de l'estiu i va sortir de l'aigua bastant retrassat. Adrià, per la seva part , no va poder nedar com desitjava ja que li entreva aigua a les ulleres continuament i va haver d'aturar-se varies vegades, perdent, com a mínim, mig minut.

Van sortir ambdós seguidament de l'aigua, en les raderes posicions del segment(Adrià l'antepenúltim...), però a tant sols 1'20'' del primer.
En agafar la bici, Pau no va poder ficar-se a roda d'Adrià que ho va donar tot per intentar enllaçar amb el grup de davant, on estava el nostre company Albert Moreno, i ho va aconseguir.
Pau, però, no va poder i va entrar a formar part d'un grup més retrassat i on la col·laboració no existia.

Finalment, Adrià va finalitzar 25è, desprès d'una no gaire bona carrera a peu, però remuntant bastantes posicions.
Pau no va correr molt bé i va entrar a meta el 40.

Al dia següent, tot i no estar previst vam correr el Campeonat d'Espanya de Triatló per relleus, junt amb Albert Parreño.
Vam finalitzar en una ben justa 6ena posició, però no ens podem queixar doncs en teoria no haviem de correr però per causes externes a la nostra voluntat ho vam haver de fer finalment

Això es tot, pròximament anirem a Barcelona a començar una nova etapa a la vida: UNIVERSITARIS!

2 comentaris:

Manolo ha dit...

Amics, tot i que sembla que no esteu massa contents de com us ha anat per Pulpi, penseu que començeu una nova etapa i molt important a Barna. Aprofiteu i doneu-ho tot.
¡¡ A vore si d'aqui 4 anys us tenim als pròxim jocs olímpics !!

El Xerrac - Espai de criança compartida ha dit...

Arià, que et vindrem a veure a Londres, e!