dilluns, 12 de gener del 2009

(Fotos)Folgueroles 1 + NAdal

BOnes!
FOto amb Wildeboër Fotos benicarlo(Fotogrames.com)Ahir vam anar a fer el duatlo de Folgueroles, pròximament posarem la crònica, de moment deixo unes fotos, vam anar Dídac i ADrià.JO (Adrià)deixo les meves fotos facilitades per el pare de MArc Casals.Només hi ha una paraula que defineix la duatló: Merda i fang!(considere's merda com a fang també, quan ja es molt pastós i odiable...)També deixo una foto del stage que vaig fer als pirineus, nedant amb el meu company Wildeboer, qui casi no em podia seguir, tot i ser recordman del mon!

NO!Ara en serio, ells estaven fent un stage a Andorra i vaig anar amb Xavier Boneta, però no el coneixiem de res, però vam estar parlant i sembla molt bon tio.(per supost no podia seguir-lo ni quan feien 100 suaus!)
També deixo alguna foto del cros de Benicarlo!

6 comentaris:

robert mayoral ha dit...

com sempre oberts en tots els fronts, eh=???
bona enfagada a Folgueroles!!
records cracks!

MireiA Santesmasses ha dit...

Hola Curtiiiit!!!
Enorabona pel resultat de Folgueroles, estas fet una autèntica bèstia...Tens una fusta especial q molts pocs tenen la sort de tenir-la així q aprofitala al màxim!!! ( Q ja se q ho fas).
Doncs weno, ens veiem a Benasc (DEu meu) jejejeje... vere si v servir d'algo aquells dies per Lles!!!

Anims i a Fondoooo!!!!

Per cert el willdeboer aquest no te res a envejar,eh?? jajajaja..Vaya cracs els de la selecció, va ser tot un honor nadar al seu costat!!! ;-)

MireiA Santesmasses ha dit...

Ah!!Ficare un enllaç del teu blog a meu si et sembla be!!!

Salut!!!!

ambpala ha dit...

nanu!les fotos són de "famdepedal.blogspot.com".Diumenge anire a fer un vistasso per alpicat....la setmana vinen "the last" abans de Llanos, atope tiu!!

Jordi ha dit...

Així m'agrada, apretant en Barru!
Fot-li fort, maco!
Ens veiem.


jordi.

Miquel ha dit...

Adrià, que et va sembla el Ct d'Espanya d'hivern?
Per mi, un desastre!