diumenge, 8 de març del 2009

Duatlo Manresa...

Ahir es va celebrar el duatló de Manresa, a les 15:00, una hora realment dura, la hora del dinar, la hora de la migdiada, la hora del descans...però mai la hora de un duatló!

En fi, ens em de conrformar en el que hi ha.

El duatló tenia el mateix circuit que altres anys: una carrera a peu variada i distreta, tirant a curta, una bici dura 11km de pujada continua i 11km de baixada, al final 2000 metres llargs.

Adrià va sortir intentant estar al grup de davant, format per Torrades, Parreño, DUarte i Cónsola, al principi ho va aconseguir per a la segona volta es va anar despenjant i s'anava quedant progressivament entre aquest grup i el de darrera, format per Richard calle, Barrufet, Bellapart, Viladoms i algun més.
A la transició va arribar a uns 20-30 '' del grup. Parreño va caure a la transició i això va ajudar a Adrià, que junt amb tot el grup de darrera van poder caçar al grup de davant.

A partir d'aleshores fou una continuitat de pals i més pals, Torrades, Calle, Viladoms(l´únic que va arribar), inclús ell ho va provar. I a falta d'uns 4 km van ser agafats per Malcior Mauri, que anava sol i a una velocitat impressionant. Tampoc va aconseguir escapar-se.

La carrera final va ser super explosiva i ràpida, Adrià va anar recuperant posicions i al final, donant-ho tot i arribant entre Parreño i Duarte a 5 '' de cadascún va entrar 3 er classificat absolut, un resultat que no s'ho podia ni imaginar.

Pau per la seva part, va realitzar la proba com un entreno, ja que ara s'esta intentant buscar uns ritmes adients per correr els 1ers 5 km sense que implique massa fatiga per poder agafar la bici relaxat desprès. Els primers 5 km havia d'anar a un ritme de 3.20, ritme que va marcar, tot i que el primer quilometre es va passar a 3.07. A la bici es va notar bé pujant, anant tirant del grup i contactant amb el 2n grup, que el formaven entre d'altres Marc Trias, Iñaqui...
A la baixada es va deixar anar ja que no es notava segur, cosa que li va fer perdre casi 2 minuts amb el grup que anava a la pujada. A l'ultim segment va tornar a correr al ritme marcat per l'entrenador.

Dídac va participar en la Copa Prestigi Massi Internacional de btt, on tot i sortir des de darrere (nop tenia punts internacionals) va acabar en una bona 18ena posició cadet, per davant d'alguns corredors de la selecció francesa, portuguesa ....

6 comentaris:

Mireia Batlle ha dit...

Adrià, impressionant!

MOLTES FELICITATS!!! Quina màquina!
Ahir a la primera volta a peu no et vam pas veure, és que mira que posar-te el segon...A més, has d'entendre que el Barrufet lluïa més de color vermell...hehe!

Ens vas deixar bocabadats amb la remuntada de l'últim tram a peu. De veritat, felicitats!

Juanma ha dit...

Quina Classe tiu!
Molt bé ahir al duatlo, vaja exibició. Em pensava que no els atraparies, la cosa estava dificil, però ho vas aconseguir. L'any pasat a Manresa, ja vaig veure quin peu gastaves, en l'últim sector a peu. Hey m'alegro molt per tu, continua aixi campeon

Jordi ha dit...

Adrià, ets una bèstia!
Continua així, que fotràs grans coses en el món del triatló.

Espectacular, la remuntada en l'últim córrer.
Felicitats!

Triatletes C.T.E. Terres de l'Ebre ha dit...

molts gràcies als tres,de veritat!

Unknown ha dit...

Felicitats de nou adrià!!

Parre

Jordi ha dit...

Mamut!
Quedes 3r general (altra vegada!) en una cursa de muntanya i no dius res!
Adrià, ets ben bé un fora de sèrie.
I fotent-li 4 minutets a l'Adolfo, e!

Moltes felicitats!


(Sort en tinc d'internet, que així et tinc una mica controlat).

Cuida't maco.

jordi.