dilluns, 17 de novembre del 2008

APROFITANT AL MÀXIM...




Per separat, els germans Marzà i Adrià van intentar aprofitar al màxim aquest cap de setmana.


Per una banda, Adrià disabte va anar als Ports a fer Btt i desprès correr. En bici va fer 20 km durs i a un ritme moderat, va anar-hi sol.


De tarde va nadar prop de 4000 metres, que no era la intenció però quan estava a punt d'acabar va entrar a la piscina Manu Juárez i el va acompanyar a l'entrenament, gaudint d'unes sensacions molt positives(com li han dit varis entrenadors: !HAS de surar, has de notar com flotes i llisques per l'aigua!!!)


Segurament gràcies a la setmana anterior, que va anar a Madrid, i on va fer en 3 dies 22.000 metres, i va fer tècnica per a fartar-se'n, amb la companyia de Albert Moreno i Mario Mola, i amb els fabulosos consells i entrenaments de Rioseco.

Va acabar amb els ombros "fets merda" però li ha servit per veure que 3000 metres no són res i que ha de matxacar l'aigua.
Bé retornant a aquest cap de setmana, diumenge va anar a còrrer als ports junt amb alguns membres de l'Agrup.Excta. Alcanar, van fer uns 20 km a un ritme prou suau.

Per altra banda, Pau, ja casi recuperat al 100% de la lesió, va aprofitar el cap de setmana per fer btt. Aprofitant que Dídac l'està entrenant diariament per afrontar els Duatlons de Muntanya, Pau es va unir als seus entrenaments, ja que l'entrenador li va aconcellar no còrrer el cap de setmana.

Dissabte va ser dia de pujar al Montsagre per la banda de Prat de Compte. Van sortir 40 km amb una pujada forta de 8 km. Per la tarde va probar de rodar 4 km a un ritme de 4'15 per veure com reaccionava el peu sense tape.

Diumenge, més btt. Esta vegada a Casetes Velles, on la setmana que ve es farà la típica pujada de btt.
Van ser 65 km de btt, incloent la famosa pujada de 15 km. Pel km 40 les forces fa disminuien, i van ser uns últims 15 km durs, tot i ser gairebé plans.

Aquesta setmana els volums prevists d'entrenament són 22 km de cursa, 170 km de bici, 16.200 m de natació i 950 repeticions de gim al 50%

Això és tot desde la sala de l'Inef.

Gràcies

2 comentaris:

ambpala ha dit...

champion!durant la setmana que entrem et dire alguna cosa per fer estage d'esquí de fons al desembre a la casa de La Seu,ok?Espero que per Madrid anes tot bé.SALUT i a full!!

Unknown ha dit...

ei makines!
hos agrego al meu blog,
es nou pero nirem fent...
ens veiem! (al tri d'hivern adri)