diumenge, 22 de febrer del 2009

MADRID II





Desde dijous fins diumenge de la setmana passada, Adrià va assistir a una concentració amb la selecció a MAdrid, allí també hi va anar el nostre company Albert Moreno, Fidalgo, Ricardo hernandez, David castro, Miriam Casillas, Samia, Melina Alonso.

La concentració, va ser quasi que únicament encarada a la natació, ja que es el punt on tots els que vam anar allí fallem. No obstant, també vam fer una sessió diaria de corre(suau) i un dia de transicció(cardgirus-correr)

Vam comptar amb la supervisió de Rioseco, i vam fer un volum de 21.000 metres de natació en els 2 dies i mig, lo qual fa fàcil pensar el mal d'ombros amb que vam tornar tots.

Li sap mal perquè no va anar a fer el tri blanc de tuixent, que tenia bastantes ganes, però en fi...se les guarda per a l'any que ve...si hi ha neu és clar

LA setmana que ve, anirà afer el duatló de Reus, junt amb Pau. Que també havia d'anar a Igualada però una lesió al peu que ja fa dies que arrastra la fet cambiar de decisió a última hora.


2 comentaris:

Teixi ha dit...

Hola,

feu una ullada aquest blog, una de les competicions més dures i espectaculars de l'any:

http://triatlotraillesmedesmontgri.blogspot.com/

robert mayoral ha dit...

impressionants entrenos, és clar que envoltats de tanta èlit..., sort pel duatló de casa....jo m'el perdo per la marató...no em puc dividir...a tope cracks!