dijous, 16 d’octubre del 2008

NOVES ÈPOQUES, NOVES TENDÈNCIES I NOUS OBJECTIIUS

El cambi d'entrenador, el cambi de lloc de viure, de companys, de veins, de paisatge i d'olors, ens està fent cambiar la nostra forma de veure el món, però el que no ens cambia són les ganes de fer triatló, les ganes de competir, d'entrenar, de sacrificar-se i de lluitar.

Adrià ja és a punt de tornar a començar la nova temporada, amb més ganes que mai i desprès d'una temporada on tot l'hi ha sortit millor del que esperava a priori. La nova temporada, també la comença "a full"(expressió típica de la BLUME), ja que ha estat convocat per una concentració a Madrid per als triatletes en teoria no nedadors(considérese a Mario Mola, Oscar Vicente, Fidalgo... no nedadors...).
L'objectiu d'adrià de la temporada vinent sembla ser aprendre a nedar bé per una banda, i anar a tants campionats i tantes coses diferents com pugui(tri, tri cros, du, du cros, tri hivern,aquatló, curses muntanya...)


Pau aquest cap de setmana també l'acabarà anant al prat, on hi haurà un gran nombre de triatletes de la seva categoria(15).
La setmana passada va anar a l'aquatló de la Ràpita, però ho va fer amb Dídac i a un ritme (casi podriem dir) de trote suau i continu(véase la hipérbole)

Bë doncs això es tot per ara, esperem no aburrir-vos amb aquestes actualitzacions breus desde l'inefc.

Que vagi bé

2 comentaris:

Aitor ha dit...

marikas!! segur ke em trobeu a faltar akets 3 dies.. ajajaj
espero aprobar sino deixo ke em mateu..apa entreneu ee!!
dewww (jo ja estic a full!!)
Aitor!

Miky90tri ha dit...

dons si que ni an juniors...
xo weno faltu yo! jaja :P
aixi q no et preocupis!

La temporada que be mes i millor!!

cuideu-vos cracks!!