dissabte, 25 d’octubre del 2008

Prat C.Catalunya

Bé, una mica tard però perfí arriba l'actualització referent a la cursa del Prat de Llobregat.


La cursa va estar marcada per un tram de natació amb un fort onatge i un vent incomode al tram ciclista.
Primer es va realitzar la sortida de absoluts, juniors, sub 23 i veterans 1. Aquí corria Pau.
Al final del 1r segment va sortir una mica endarrereit, (les aigues marejades no se li donen massa bé, te problemes d'orientació) però al la bici va guanyar força posisions, fent un 9è millor parcial.
Tot i així, es notava que feia ja uns quants dies que no entrenava (exeptuant petits rodatges curts) ja que l'estat no era el mateix que setmanes anteriors. A l'arribar la cursa apeu la 1a volta la va fer el més ràpida possible, pero al veure que no podia agafar al 1r junior (va sortir 2n de l'aigua a casi 2 min (un dels millors nadadors de l'estat) la següent volta va ser de mantenir la posició. Cal dir que el ritme de cursa ja a n'estes dates ja no és el mateix, a més ell ho nota en seguida quant para d'entrenar, la baixada de forma és instantanea.


Pel que fa ala 2a sortida, Cadets, femines i resta de categories, Dídac va sortir a 2 minuts del 1er, també cadet. No obstant això va realitzar una exel·lent remontada en solitari i va agafar al 2n i 3r, passant i deixant sense poder seguir-lo a bastants triatletes. A la cursa apeu es va baixar cansat per l'esforç de la bici. Tot i així va poder retallar distàncies als de davant i acabar en 3a posició, per tant 3r de Catalunya, davant de tots els seus rivals directes.

EL divendres aquest(dia 24), Adrià va assistir a la entrega de premis del trofeu Pam i Toc terres de l'ebre. Una fenomenal iniciativa de curses de muntanya en aquestes terres promocionades per la botiga d'esports de Tortosa Pam i Toc.
Un cop realitzades les entregues per als guanyadors, van fer unes mencions especials per a esportistes de les terres de L'ebre, que foren per a Adolf Agulió(selecció catalana de curses, ha assistit a la copa del mon de curses de m.), kiko Martí(any vinent a la selecció, espectacular temporada la que ha fet el Camarlenc) , Joan Farnós (sobren les paraules per al veterà i company de blog, campió de catalunya de duatlons XM, en cat. veterà) i l´última fou per a Adrià, fent referència a la més recent victòria al campionat d'espanya de tri-cross.

A més, també hem de recordar que dintre de dos setmanes Adrià assistirà a la concentració amb la selecció espanyola; aquests són els convocats:

* Dones - Cadet
Melina Alonso, Míriam Casillas, Samia Zahidí, Judith Saizar
* Homes- Cadet
David Castro
- Júnior
Mario Mola, Óscar Vicente, Albert Moreno, Adriá Escrich
- Sub-23
Miguel Ángel Fidalgo
Los técnicos convocados son Juan Rodríguez, director técnico de la FETRI, y José Ángel Rioseco.

Això es tot per ara. Dídac té previst fer els duatlons de muntanya, disciplina que se li dona molt bé ja que en btt és un fletxa.