dimarts, 25 de novembre del 2008

Balaguer i Casetes velles

Hola de nou!

Diumenge Pau i Adrià van anar a fer la cursa en btt: pujada a Casetes Velles, una cursa que consisteix en 15 km plans i en grup per posteriorment fer una ascensió de prop de 1000 metres positius.
Hi assisteixen grans ciclistes i BTTeros de la zona, ja que usualment donen diners
Abans, però, cal dir que Adrià va trencar-se o fisurar-se la 2ona falange del peu dret...a gimnàstica artística(inef) i el metge li va diagnosticar una setmana de repòs absolut, però com que no li feia pas mal va decidir fer la cursa en bici.

Precisament Adrià va trobar-se com mà i guant, i va fer una prou bona actuació, acabant en 6 ena posició abs. i 1 era de la categoria(1h 02'), acompanyat per Pau al podi,
qui va tenir alguns problemes (se li baixava la tija del sillín i li resultava incòmode al pedalar), i a més no va acabar de notar-se precisament còmode, no obstant va arribar en 15ena posició i 2on de la categoria.

Dídac, a Balaguer, tampoc ho va fer bé del tot. Al segment de bici va tindre problemes que li van fer perdre uns minuts importants. Tot i avantatjar en més de 2 minuts al seu perseguidor directe en la cursa apeu, els problemes a la bici li van fer perdre la 1a posició.
Tot i així, 2n i amb ganes i forces de cara als pròxims

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

vagi bé, aj veig que no hiverneu!

Unknown ha dit...

Adria!
soc el gerard.
el meu blog es www.gerardanton.blogspot.com

passem el teu mail i tenvio fotos

(ho pots ficar directament al miniforo del blog)

ens veiem!