dijous, 11 de desembre del 2008

Ja és hivern!!!



...i el millor d'això es que ja hi ha neu; i no es poca!!




I per gaudir-la que millor que esquiar una mica! I de pas preparem el campionat d'Espanya de tri d'hivern que serà el 25 de gener a Llanos de L'hospital [benas(benasque)].


Vam anar els 3 dies de pont i..... si hi havia moltíssima gent, però la ventatja de l'esquí de fons es que no és tant massiu com l'alpí i es pot gaudir d'una excel·lent tranquil·litat




Adrià va anar a esquiar i Pau es va quedar a Xerta per també gaudir de la seva nova bici de carretera Canyon, com ell diu : per fi una bici sub-7 (la d'Adrià es sub-10...)

per més info de la bike aneu a http://paumarza921.blogspot.com/




Adrià va estar amb companyia de un grup d'amics d'Alcanar, a més de Gerard Antón i la Ivet, i Victor i Luís Lobo, a qui es va trobar allà.




L'esquiada va estar molt bé, ja comença a fluir(flow) a la neu i ja pot patinar sense cansar-se molt




La part Negativa, però, es la mort d'una noia en un allau, va ser allí mateix, i nosaltres vam veure molts allaus anteriors, però no ens esperavem el pitjor, bé es millor no pensar aquestes coses i gaudir el present el màxim que es pugui, mai mirar enrera ni molt endavant sempre a la realitat: el present.




El cap de setmana pròxim anirem a Alcanyís a un duatló de muntanya popular, anirem els dos amb la companyia de Joan Farnós(a qui voldria agrair l'ajuda que m'està donant per aconseguir una bici de muntanya decent, !!!!gracies!!) i possiblement de Jose Mari i XAvi queralt d'amposta.


(foto cedida per Gerard antón)



4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

així m'agrada ja d'inici ben forts i amb els objectius ben clars!

ambpala ha dit...

ES POT OBSERVAR QUE AQUI NO ES PARA NI PEL PONT...SOU MOLT CURTITS AQUESTA CANALLA DEL SUR!!

ambpala ha dit...

CHAMPION!!JA MAGRADARIA VEURET FENT RITMICA...DEUS FOTRE GOIX!!LA SETMANA DE CAP D'ANY ESTIC DE FESTA, ES PODRIA FER ALGUNA COSA INTERESSANT...ELS 5-6-7 TREBALLO DE NITS COM ELS REIS MAGS!!

Juanma ha dit...

Hola Adrià, que tal!
Enhorabona per les poscicions que has aconseguit enguany, ets un crak! segeuix així.
Per cert ja veig que tb fas esqui de fons, si vols algun dia podem quedar per fotre algo.
Apa a entrenar fort!