dijous, 23 d’abril del 2009

Campionat d'Espanya de Duatló

En primer lloc disculpes, ja que els escrits ara són més breus i no són constants però no tenim molt temps, entre classes i entrenaments...

Aquest cap de setmana ha estat prou important, a nivell competitiu parlant, s'ha celebrat la 2ona prova més important en el meu calendari(adrià), ha estat a Terol.

Mentre setmanes anteriors no havia acabat de trobar el punt de forma(per exemple a Sant Joan de les Abadesses vaig trobar-me bastant mal, o en els entrenaments senzillament), a Terol vaig poder estar "allí davant".

Vam Prendre el viatge Dídac i jo, ja que Pau al final no en va fer presència, doncs va pillar un intent de bronquitis que li impossibilitava grans esforços.

El primer en còrrer fou Dídac, qui vèiem en possibilitats d'estar en un Top 5 de la seva categoria_cadet. Però els nervis, la presió(no atmosfèrica eh...) i un mal dia li van jugar una mala passada, fent-lo entrar en la posició 20 i pico.

En categoria júnior el nivell era extratosfèric(...no exagero...), Mario Mola i Òscar Vicente van jugar a la seva carrera i no van deixar entrar ningú en els dos llocs d'honor, Mario va correr a 3' i Oscar va rebentar en bici i es va escapar amb tranquilitat per acabar vencent en la prova.

En 3a posició venia Fernando Alarza, un noi de la Blume de Madrid i que ho està fent MOLT bé, va correr i va anar en bici també sol(cal dir que la bici era perfecta per fer sol o escapat: un tobogant amb rampes fortes que permetien recuperar baixant i apretar pujant)
Els altres llocs ja no eren tan clars,, a la T1, va entrar Jorge Naranjo i Uxío abuín(BLUME MADRID), seguits de Albert Moreno i Jo mateix.

JA en sortir es va veure que no era el dia d'Albert, però es va corroborar quan el vaig esperar en bici i no va poder passar relleus, però igualment vam poder caçar els dos de davant amb relativa facilitat(em trobava molt còmode en bici)

Desprès de fer uns km junts i veure que el ritme no era molt alt, vaig intentar escapar-me, seguint les ordres del entrenador, i ho vaig aconseguir però crec que ho vaig intentar massa tard(a 1'5km) i vaig retallar uns 20 '' als 3 del grup(3er millor PARCIAL ), que em van servir per entrar al t2 rebentat i amb plaça per al europeu, amb esperança...que es va morir quan vaig intentar correr una mica.
Les meves cames eren com pals i ràpid em van passar els companys per acabar entrant en 7a posició.

Molt content en general:
BOn lloc final-bon intent d'escapada-llàstima de la carrera a peu última

Pròxima competició: Campionat d'espanya universitari, almeria

2 comentaris:

ilercavons ha dit...

Quin nivell que teniu los juniors, tio. Felicitats per mantindre't a un gran nivell, entre els millors de l'estat. La temporada només ha fet que començar, per lo tant, salut i força per anar millorant.
Fins aviat

Joan

jose maria ha dit...

Molt be sou els millors, tal com estàs nedant, estic segur que tiraràs endavat. He obert un nou blogg que espero que funcione millor que l'anterior, TRIPARES, ara amés de triatleta soc tripare, t'ho dic per si em vols indexar, jo ja t'he indexat.
Ja em diràs quin és el primer triatló on competiràs.
Salut